top of page

WELKOM BIJ 

Logo Omars Vlaanderen

Wij bouwen
wat u nodig heeft!

Omars is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kraan-, hef- en lepelsystemen voor de depannagesector. Deze systemen worden op maat gemaakt voor gewone vracht- en bestelwagens, zodat de voertuigen kunnen worden omgebouwd en aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Door deze aanpassingen kan de klant zijn dagelijkse depannage-, takel- en transportopdrachten beter, ergonomischer, maar bovenal efficiënter uitvoeren!

PRODUCTEN

Kraansystemen

Omars produceert verschillende soorten kraansystemen, waaronder opbouwkranen en laadkranen. Deze systemen zijn ontworpen om zware lasten te tillen en te verplaatsen, en ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de kraan een bepaald gewicht moet kunnen tillen, of dat de kraan moet worden uitgerust met een speciaal hulpstuk om bepaalde lasten te tillen.

Hefsystemen

Omars produceert ook hefsystemen, waaronder schaarhefbruggen en hydraulische hefplatforms. Deze systemen worden gebruikt om voertuigen op te tillen en te verplaatsen, zodat ze gemakkelijker kunnen worden gerepareerd of getransporteerd.

Lepelsystemen

Lepelsystemen worden gebruikt om voertuigen op te tillen en te verplaatsen door middel van speciale lepels die onder het voertuig worden geplaatst. Omars produceert verschillende soorten lepelsystemen, waaronder lepelsystemen met een enkele lepel of meerdere lepels, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

bottom of page